Badeværelsesserier fra Villeroy & Boch

Sanseligt design i flotte former

Alle kollektioner
Keramik (12)
Badeværelsesmøbel (6)
Bad og bruser (7)
Liste over alle kollektioner

Innovation med tradition

Siden 1748 har Villeroy & Boch formået at udvikle og sætte sig i det internationale førersæde for en innovation designkultur. Vi håber, du kan blive inspireret og overbevist om vores glæde og stolthed ved at producere sanitet, møbler, badekar, og armaturer til dit personlige badeværelse. Vi tror, du med garanti kan genkende din stil og behov, når du gennemser det store udvalg af produkter til dit nye badeværelse.

Noget for enhver smag

Ønsker du et badeværelse i en helt særlig stil? Uanset hvad du har i tanker, finder du et bredt og varieret sortiment hos Villeroy & Boch, så du netop kan skabe dit drømmebadeværelse. Uanset om du ønsker et stilrent look, tidløst elegance eller romantisk stemning.

Planlæg selv dit drømmebadeværelse

Uanset om du ønsker dig en Subway 2.0-håndvask i et minimalistisk, gennemtænkt design eller et smukt designet Squaro Edge 12-badekar, så kan du nu designe dit drømmebadeværelse fra Villeroy & Boch med vores praktiske, online værktøj til indretning og design. Prøv selv hvor nemt det er her med vores Badeværelsesplanlægger.