Architectura

Stort udvalg, tydeligt design

Architectura fra Villeroy & Boch
Villeroy&Boch_Waschbecken_Architectura

Professionelt planlagte badeværelser

Badeværelseskollektionen Architectura byder på mange indretningsmuligheder. Systemserien er designet af professionelle badeværelsesplanlæggere og omfatter vægmonterede, topmonterede, forsænkede og undermonterede håndvaske. Uanset om de er runde, ovale eller firkantede, er de forskellige håndvaske perfekte til individuel badeværelsesplanlægning. Et visuelt højdepunkt er det nye vægmonterede DirectFlush-toilet i et moderne design og med skjult montering. Ikke alene ser det godt ud, men det er også nemt at rengøre og særligt hygiejnisk takket være design uden skyllekant. Det stilrene møbelsortiment fra Legato supplerer kollektionen perfekt.

Til produkterne

Architectura MetalRim: Ultrafladt, kantfrit udseende

En ny generation af brusebunde supplerer Architectura-kollektionen. De ultraflade, kantløse brusebunde af førsteklasses sanitetsakryl er udstyret med den innovative MetalRim-teknologi, som er udviklet af Villeroy & Boch. Den galvaniserede stålforstærkning, der er integreret i alle 4 kantområder, giver maksimal stabilitet. Alle 31 modeller fås i kanthøjder på 15 mm og 48 mm som ekstraudstyr med VilboGrip-skridsikring i skridsikkerhedsklasse C. Architectura MetalRim overbeviser med raffineret æstetik og optimal brusekomfort: I 2014 blev den innovative brusebund tildelt Red Dot Design Award.

Til brusebunde

Architectura Video

Minimalistisk design, maksimale designmuligheder

Architectura-kollektionen muliggør en individuel badeværelsesplanlægning som fra professionelle fagfolk. Kollektionen er minimalistisk i design og forskelligartet i form. Brugen af den innovative MetalRim-teknologi giver brusebundene en særlig høj materialestabilitet. En kollektion, der opfylder de højeste standarder for design og komfort.

ForhandlersøgningStart nu