Avento

Min livsstil.

Iscenesæt dit badeværelse perfekt

Overraskende frisk design og praktisk funktionalitet til en overbevisende pris. Avento har alt, hvad et moderne badeværelse bør tilbyde i dag – og mere endnu: Ud over et perfekt look inspirerer den nye badeværelseskollektion fra Villeroy & Boch også med sine funktionelle fortrin – lige fra det trendy møbelsortiment med akryllåger i otte farver og masser af opbevaringsplads over et moderne og let keramiklook til DirectFlush-toilettet uden skyllekant for maksimal hygiejne. Og alt dette fås i et bredt udvalg af størrelser, også til små løsninger eller gæstebadeværelser. 

Til produkterne

Moderne, let design

Håndvasken imponerer med sit filigrane udseende og vaskens bløde, indvendige kontur. Nye materialer som f.eks. akrylglas, der kan fås i fire farver og med en champagnefarvet, dekorativ kant, giver de moderne møbler det helt rigtige ekstra.

Til håndvaskene

Moderne funktionalitet

Avento-håndvaske fås i en bred vifte af størrelser fra 45 - 100 cm, hvilket gør dem velegnede også til små løsninger såsom nicher og gæstebadeværelser. Desuden sikrer det kompakte, væghængte, lette toilet med den innovative DirectFlush-teknologi hurtig rengøring.

Med den lave, indvendige højde er badekarret særligt vandbesparende - og det centrale afløb gør det yderst behageligt at bade selv for to personer.

Avento-møblerne er ikke kun lette og moderne, men også yderst funktionelle og har masser af opbevaringsplads.

Alle produkter i Avento-kollektionen

Udform dit badeværelse nu i Avento-kollektionens design

Lad dig inspirere af det friske design i Avento-kollektionen, og planlæg dit personlige drømmebadeværelse trin for trin med de enkelte elementer. Den innovative badeværelsesplanlægger giver dig mulighed for at afprøve forskellige kombinationer og lade dem virke på dig.

Planlæg nu

Det hvirvelstærke toilet til ethvert badeværelse

Fremtidens hygiejne i et tidløst design

Opgrader dit badeværelse med et nyt toilet, der bringer innovation, renhed og æstetik i perfekt harmoni. Universo TwistFlush-toilettet imponerer med sin særligt grundige og vandbesparende skylleteknologi, der skaber en kraftig vandhvirvel – pakket ind i et puristisk design, der passer perfekt ind i ethvert badeværelse.
 

Til Universo TwistFlush-toilet

[Translate to Danish:] Universo TwistFlush WC von Villeroy & Boch

BadeværelsesplanlæggerStart nu

NyhedsbrevTilmeld dig nu

ForhandlersøgningStart nu