Collaro

Karakter møder stil

Moderne design handler nu om dage om andet og mere end et godt udseende. Herudover skaber Collaro et tidløst og smukt badeværelse, der indbyder til velvære. Stildefinerende raffineret og alligevel dejlig hjemligt. Den forskudte designkant, som karakteriserer kollektionen, er særligt karakteristisk. Oplev et badeværelse, der kombinerer karakteristiske former, materialer af høj kvalitet og praktisk funktionalitet på en stilfuld måde.

Fin møder fast

Let møder velvære

Funktion møder følelse

De fine linjer i de skabsmonterede håndvaske fortsætter i møblerne. Dette er særligt imponerende i underskabet til håndvasken, som kun er 8 mm tynd.

Møblerne ser raffinerede ud og tilbyder en forbløffende komfort takket være den omfattende opbevaringsplads og skuffer med praktisk fuldt udtræk og skridsikre måtter. Det stemningsfulde højdepunkt er aluminiumgrebet med integreret trinløs LED-belysning, der skaber lige så meget stil som de 10 farvekoordinerede møbeloverflader.

Oversigt over alle møbler

Individualitet møder afslapning

Og uanset om du vælger det vægmonterede badekar i monolitiske design eller den indbyggede model, giver det rummelige interiør rigelig plads til en oplevelse fuld af velvære. På forespørgsel fås alle varianter med boblebadssystem og badekarpåfyldning, badekar i monolit fås også som Colour on Demand.


 Se alle afdækningsfarver

Fremragende design

Med sit karakteristiske design overbeviser Collaro også de kendte designjuryer: De bordmonterede håndvaske med hanehul blev tildelt den berømte Red Dot Award i kategorien "Product Design 2019" for deres fremragende design.