Evana fra Villeroy & Boch

Undermuret håndvask i enkel optik

Evana-kollektionen fra Villeroy & Boch præsenterer sig selv med elegante, undermurede håndvaske, der passer harmonisk ind i dit badeværelse takket være deres perfekt buede ovale form. Det minimalistiske design og det klare formsprog prædestinerer keramikken i puristisk hvid til en nærmest enkel rumindretning. Det kan dog også fungere som en enkel baggrund i et miljø med et stærkt design. Sammen med et stilfuldt armatur er resultatet et harmonisk arrangement, der står for moderne boligkultur i sin mest æstetiske form.

Alsidig og pladsbesparende

De formskønne håndvaske i Evana-kollektionen, der er integreret i din håndvaskbordplade af høj kvalitet, giver en intelligent udnyttelse af pladsen og er det perfekte svar på begrænset plads. Den gnidningsløse overgang sikrer, at du får mere ledig plads til rådighed, som du f.eks. kan indrette med tilbehør eller små nyttige skønhedsartikler. Det giver et generøst helhedsindtryk, der visuelt skaber mere plads især i små badeværelser. Den smagfulde keramik er også ideel som en praktisk dobbeltvask på familiens badeværelse.

Komfort, der er let at vedligeholde

De eksklusive, undermurede håndvaske fra Evana-kollektionen fås valgfrit som skinnende hvidt sanitetsporcelæn eller med den ædle CeramicPlus-overflade. Denne innovative teknologi reducerer vedligeholdelsen betragteligt. Væsker perler lige så stille af på den keramiske overflade. Skrappe rengøringsprodukter og tidskrævende rengøring hører fortiden til med et produkt af så høj kvalitet.