Finion

Oplev dine behov blive opfyldt

Finion-kollektionen, design
Finion-kollektionen, Walnut Veneer
Finion-kollektionen, Black Matt Lacquer
Finion-kollektionen, toiletter og bideter
Design

Raffinerede former, rene linjer og førsteklasses materialer giver Finion et stilfuldt, stilrent look, der indbyder til velvære.

Til produkterne Flere oplysninger

Finion-kollektionen, Walnut Veneer
Finion-kollektionen, Black Matt Lacquer
Finion-kollektionen, toiletter og bideter
Finion-badeværelseskollektion | Villeroy & Boch

Som et særligt højdepunkt oplyser belysningselementer badeværelset på en måde, der vækker tankerne hen på gadelamperne i en storby, og skaber en fascinerende atmosfære. Oplev Finion – Badeværelset, der opfylder dine behov.

Stilrent design møder sofistikeret teknologi

TitanCeram-keramik og alsidige og smarte møbler definerer designer Patrick Frey nye standarder for æstetik og velvære. 

Finion-kollektionen, Design Awards

Fremragende design til netop din stil

Det unikke samspil mellem stilrent design og smart teknologi overbeviste også internationale designeksperter: Finion har vundet iF Design Award 2017 og Red Dot Design Award 2017, to af de vigtigste designpriser i verden. 

Funktioner

Oplev det specielle Finion-design

Perfekt keramik til stilren elegance

DirectFlush-toiletter og formfuldendte bideter afrundet det samlede stilrene billede. 

Finion-kollektionen fra Villeroy & Boch

Velvære har aldrig været så interessant

Dette designobjekt vækker opsigt. Præcise kanter og raffinerede sidevægge gør det fritstående Quaryl®-badekar til et spektakulært blikfang på badeværelset. Som tilbehør fås elegante dekorative kanter, der matcher farven på push-to-open-ventilen og badeindløbet i elegante metalliske nuancer.

Disse understreger de stilrene former og skaber sammen med de mere end 200 elegante afdækningsfarver masser af muligheder for et individuelt præg. Unik er også den valgfrie Emotion-funktion, som får badekarret til at se ud som om, det flyder på en sokkel af lys. Så stemningsfuldt bliver dit badeværelse, din egen personlige oase af velvære.

Udforsk farverne

Se nærmere på det store produktudvalg fra Finion

Finion-kollektionen fra Villeroy & Boch

Møbler, der er lige så individuelle som dig

Raffinerede linjer skaber den perfekte ramme for badeværelsesmøbler, der passer netop til dig. Du kan tilpasse mange detaljer, lige fra lågernes design til belysning, så det hele passer til din smag. For eksempel kan du vælge mellem overflader af høj kvalitet i 10 stilfulde lakfarver eller ægte træfiner. De fritsvævende hyldeelementer med præcis facettering kan placeres individuelt.

Dette giver dig mulighed for at skabe unikke overflader, der er perfekt fremhævet af farvekontrast og indirekte lys. Du vil også føle dig godt tilpas med det smarte udstyr: Det stemningsfulde belysningskoncept og den trådløse ladestation til din smartphone giver dig perfekt komfort.

Se mere om møblerForhandlersøgningStart nu