Hommage

Vidnesbyrd fra en større tid

Hommage-håndvask

Markante rette linjer møder stilfuldt materialemix

Hommage-kollektionen fokuserer på særprægede og retlinede former. Et slående træk ved dette sortiment er de komplekse trinrelieffer, der findes på alle keramikprodukter. Ægte træfiner af høj kvalitet i mørkt farvet ahorntræ kombineret med Carrara-marmor er kendetegnende for stilen på badeværelsesmøblerne i denne kollektion. Sanitetsprodukterne kan rengøres hurtigt og nemt takket være overfladebelægningen CeramicPlus.

Til produkterne

Klassikeren fra en større tid

Det fritstående badekar i Hommage-kollektionen er præsenteret i klassisk form helt i stil med begyndelsen af det 20. århundrede. Kvalitetsmaterialet Quaryl, som hurtigt absorberer vandets behagelige varme, skaber sammen med hældningen af karrets bagside en optimal komfort. De elegante træfødder samt forkromet, forgyldt eller rustfrit messingafløb og -overløb sætter et specifikt præg på rummet og tilfører æstetikken en stærk karakter.

Til badekar

Hommage-badekar, detaljeret visning

Tidløse designelementer fra en helt særlig æra

Hommage-kollektionen er præget af imponerende ligefremhed. Der er inspireret af de tidlige år af det 20. århundrede og kombinerer tidløse designelementer fra denne fantastiske æra. Den høje kvalitet i Hommage-produkterne fascinerer med trinrelieffer på al keramik samt en kombination af ægte træ og marmor.


ForhandlersøgningStart nu