Memento 2.0

Plads til personlighed

Sæt pris på den stilrene lethed af Memento 2.0. Minimalistisk, markant. Denne moderne førsteklasses badeværelseskollektion er fremstillet af vores keramiske TitanCeram af høj kvalitet. Præcise konturer og tynde vægtykkelser giver det umiskendelige Memento-formsprog et flot og raffineret udseende. Konsekvent stilfuldt – et badeværelse, der skaber plads til personlighed.


Plads til personlighed

Memento 2.0's kraftfulde, men minimalistiske æstetik
er tydelig i alle detaljer.

Se video

Konsekvent linearitet

De nye håndvaske af TitanCeram har slanke, lige linjer. Med deres tynde vægge og præcise kanter udgør de en eksklusiv og moderne statement. Samtidig skinner de ikke kun med betagende design, men også med en CeramicPlus-overflade i den klassiske keramikfarve White Alpine samt med TitanGlaze-overflader i de tre matfarver Stone White, Ebony og Graphite.

Til håndvaskene

Trendy mat look for en urban livsstil

Indretning med matte farver er super trendy i disse år. De nye matte nuancer af Stone White, Ebony og Graphite giver denne kollektion af håndvaske, toilet og bidet et moderne, urbane look.

Stone White

Kollektionen i elegant Stone White fremstår frisk og næsten vægtløs. Denne rene, mathvide farve på den nye TitanGlaze-glasering bringer det stilrene formsprog til live på en unik måde.

 

Ebony

En mat sort, der er mørk som natten og fuld af mystisk udstråling. Den tidløse og elegante farvetone på vores TitanGlaze-glasering fremhæver keramikkens karakteristiske form og lader samtidig andre farver på badeværelset træde frem.

 

Villeroy&Boch_Memento2_Kollektion

Graphite

Den matte mørkegrå farve på TitanGlaze-glaseringen i Garphit-farven tilfører keramikken maksimal individualitet. Stilsikker og ædel. Ekspressiv og samtidig underspillet elegant. En farvetone til sande æstetikere.

 

Toilet og bidet – to ægte designobjekter

Minimalistisk og markant

Rektangulært toilet og bidet matcher de karakteristiske designlinjer i håndvasken og udgør stilrene designgenstande på badeværelset. Takket være de innovative DirectFlush- og AquaReduct-teknologier opnår toilettet også perfekte skylningsresultater i denne specielle udformning.


Alle produkter i Memento 2.0-kollektionen