O.novo

Overraskende anderledes

O.novo | Villeroy & Boch

O.novo – Design til en overraskende god pris

O.novo åbner op for fuld kreativitet i badeværelset. Denne kollektion fra Villeroy & Boch tilbyder hele spektret af moderne badeværelsesdesign. Udvalget spænder fra flotte håndvaske og ovale vaskekummer – fra 2020 også i firkantet udformning – samt vandbesparende toiletter, urinaler og bidet til klassiske brusebunde og badekar. Alle produkter i O.novo-serien imponerer med deres tydelige design og underspillede elegance til et overraskende overkommeligt forhold mellem pris og ydelse. Kollektionen kombinerer autenticitet og tidløst design, der passer ind i ethvert badeværelse.

Til produkterne

O.novo – Gør badeværelset til et velværelse

O.novo-brusebunde og badekar imponerer med deres tidløse design og deres valgfrie tilbehør i form af skridsikre overflader af høj kvalitet. O.novo-keramikken har en ikke-porøs, lukket overflade, der er let at rengøre, og som opfylder de højeste hygiejnestandarder. Akrylfladerne er også hurtige og nemme at rengøre og bevarer deres smukke glans. Dermed kan du nyde afslapning og velvære inden for dine egne fire vægge: naturligt, stilfuldt, ukompliceret.

Til produkterne

Badekar fra O.novo

O.novo – Oval eller firkantet? Det er helt op til dig.

O.novo-vaskekummerne baserer sig på geometriens grundformer. Uanset om du foretrækker et buet eller et enkelt formsprog, opfylder O.novo dine designkrav. Du kan vælge mellem otte firkantede og otte ovale væghængte modeller. De nye firkantede vaskekummer og håndvaske fås til to forskellige monteringstyper: Som vægmontering eller installation på en plade, hvilket åbner op for mange planlægningsmuligheder til dit nye badeværelse.

Alle produkter i O.novo-kollektionen