Subway 2.0

Lige så forskelligartet som livet

Badeværelser, der er lige så individuelle som dig

Det omfattende udvalg af den forskelligartede kollektion Subway 2.0 tilbyder mange forskellige muligheder for badeværelsesdesign. Selv små rum kan udnyttes optimalt. Kollektionens håndvaske fås i en bred vifte af modeller, der opfylder disse individuelle behov. Med sit minimalistiske, gennemtænkte design fokuserer kollektionen først og fremmest på funktionalitet: Detaljer som dybe vaske eller brede hylder giver det højeste niveau af komfort.

Til håndvaskene

Innovation for de højeste hygiejnestandarder

Villeroy & Bochs nye generation af toiletter bruges i Subway 2.0-kollektionen: Den innovative DirectFlush-teknologi skyller hele kummen med et minimalt vandforbrug. Design uden skyllekant giver mulighed for særlig nem rengøring og vedligeholdelse for maksimal hygiejne. Foruden toiletsæder i standardstørrelse kan Subway 2.0-toiletter også kombineres med SlimSeats, de nye, moderne og ultraflade toiletsæder fra Villeroy & Boch.

Subway 2.0 DirectFlush, detaljeret visning

Forskellige farver til et individuelt badeværelsesdesign

Badeværelsesmøblerne i Subway 2.0-kollektionen supplerer harmonisk de keramiske produkter. Disse fås i en bred vifte af farver. Alle badeværelsesmøbler i den vellykkede kollektion fra Villeroy & Boch imponerer med deres design og funktionalitet. De smarte indvendige opdelinger tilbyder masser af opbevaringsplads til badeværelsestilbehør. Grebene, som er indlejret i lågen, fås i mat sølv eller krom med glans.

Til badeværelsesmøbler

Individuel badeværelsesplanlægning – innovativ teknologi

Subway 2.0-kollektionen tilbyder en bred vifte af kombinationer, der kan opfylde mange forskellige behov. Uanset om du ønsker et familiebadeværelse eller en helt privat oase af velvære: Med Subway 2.0 lykkes du med et individuelt badeværelsesdesign. Kollektionen er yderst alsidig i sit design takket være de mange forskellige former og farver. Den overbeviser desuden med både funktionalitet og innovation.

Alle produkter i Subway 2.0-kollektionen


ForhandlersøgningStart nu