Wellness med curved-faktor

Designikoner i ny form og størrelse
Theano Curved Edition badekar fra Villeroy & Boch

Skab nyt liv i badeværelset. Den asymmetriske, naturligt bløde form på den nye Theano Curved Edition er perfekt til at give hele badeværelset et særligt præg som fritstående monolit-badekar. Med den nye Theano Curved Edition afrunder vi vores produktsortiment af de efterspurgte fritstående badekar og kan nu tilbyde det populære Theano badekar i endnu en form og størrelse. Det ikoniske Theano-design er ideelt til badeværelser, der stadig skal virke moderne og tidløse, selv efter flere årtier.

Til Theano badekarrene


Theano Curved Edition badekar fra Villeroy & Boch

Gør drømmen om en personlig wellness-oase til virkelighed med det nye fritstående Theano Curved Edition badekar.

Det er en nyhed:

  • Asymmetrisk, minimalistisk design
  • Fås også med Colour on demand
  • Elegant, naturligt blød form med forhøjet ryglæn
  • Ny størrelse: 170 x 75
  • Afløb i midten
  • Fritstående badekar af Quaryl®
  • Raffineret og elegant facetslebet karkant
Theano Curved Edition fra Villeroy & Boch
Højdepunkter fra Theano Curved Edition

Med bløde former. Med den bløde naturlige og asymmetriske form er den nye Theano Curved Edition et elegant blikfang i badeværelset. Den nye størrelse badekar på 170 x 75 cm er også udsøgt komfortabel. Den smalle karkant gør det muligt

Valgfrit. Den nye Theano Curved Edition fås med mange valgfrie funktioner, der gør det førsteklasses design endnu mere komfortabelt: Farvedesign i BiColour som et personligt touch, Silentflow det støjsvage, hurtige badindløb, ViFlow den usynlige overløbsfunktion eller en push-to-open afløbsventil. Theano Curved Edition opfylder alle ønsker til en wellness-oase.

Fin. Det eksklusive materiale Quaryl® perfektionerer følelsen af wellness i den nye Theano Curved Edition. Det giver en dejlig blød og varm følelse mod huden, når du er i bad. Den ikke-porøse, glatte overflade er let at rengøre. Quaryl® er desuden yderst robust og holdbar.


BadeværelsesplanlæggerStart nu

NyhedsbrevTilmeld dig nu

Forhandlersøgning

Find forhandlere i nærheden
 

Start nu