Venticello

Design over hele linjen

Video om Venticello

Perfekte linjer i badeværelset

Venticello-badeværelseskeramikken er det enkle svar på det individuelle spørgsmål om perfekt funktionalitet i badeværelset. Villeroy & Boch stiller sin omfattende keramisk ekspertise til rådighed til forarbejdning af høj kvalitet. Raffineret skabsmonterede håndvaske kombinerer design med funktion: En rammehøjde på ca. 18 mm gør keramikken let og elegant, mens kummens dybde på 120 mm ikke går på kompromis med funktionen. De tre toiletter er udstyret med den innovative DirectFlush-teknologi og tilbyder nem og hurtig rengøring takket være design uden skyllekant. Med Venticello får du let trenddesign kombineret med høj funktionalitet i badeværelset.

Til produkterne

Et strejf af vægtløshed

Linjerne med tynde kanter giver form til det vægtløse design af badeværelsesmøblerne, og den gennemtænkte funktionalitet skaber en pålidelig ramme. Med en perfekt forståelse af de moderne trends indfanger Venticello de individuelle designønsker og præsenterer kollektionens møbler i mange størrelser og farvevariationer. Venticello-underskabene fås i højder på 42 og 59 cm og med et eller to udtræk i opdelinger på 1/3 til 2/3. Æstetisk lethed og funktionelt indretning møder kreativ boligindretning og intelligent brug af enhver rumsituation.

Til badeværelsesmøbler

Venticello-badeværelsesmøber
Venticello-badeværelsesmøber

Letheden fra perfekt trenddesign

Venticello-kollektionens vindende æstetik finder sit udtryk i præcisionen af et raffineret formsprog. Asymmetriske skabsmonterede håndvaske, rummelige afsætningsoverflader, en halvforsænket bordmonteret håndvask og flade toiletsæder i forskellige design er blot nogle af højdepunkterne i et perfekt design, der opfylder de højeste standarder for funktionalitet og individuel indretning med et let udtryk.

Alle produkter i Venticello-kollektionen

Det hvirvelstærke toilet til ethvert badeværelse

Fremtidens hygiejne i et tidløst design

Opgrader dit badeværelse med et nyt toilet, der bringer innovation, renhed og æstetik i perfekt harmoni. Universo TwistFlush-toilettet imponerer med sin særligt grundige og vandbesparende skylleteknologi, der skaber en kraftig vandhvirvel – pakket ind i et puristisk design, der passer perfekt ind i ethvert badeværelse.
 

Til Universo TwistFlush-toilet

[Translate to Danish:] Universo TwistFlush WC von Villeroy & Boch