VICARE

Design kender ingen grænser

Badeværelsesdesign med øget tilgængelighed har fået en ny standard: ViCare-produktfamiliens mangfoldighed tilbyder det fulde spektrum af moderne badeværelsesdesign. Barrierefrie badeværelsesløsninger i et attraktivt design suppleres af tilbehør af høj kvalitet, der muliggør en optimal udformning af barrierefrie badeværelser til den private sektor samt til generations- og plejecentre.

Den udvidede kollektion omfatter alsidig badeværelseskeramik og tilbehør til særlige behov. Smukke detaljer som f.eks. holdegrebene, der er integreret i den keramiske håndvask giver ekstra komfort til ethvert hospitals- eller generationsbadeværelse. Samtidig opfylder O.novo Vita alle standarder for barrierefri konstruktion og overgår selv strenge hygiejnekrav med de særlige DirectFlush-toiletter og den valgfrie AntiBac-glasur. Du kan nu planlægge smukkere uden barrierer.

Oplev ViCare

Tilbehør

Serierne Function og Design er tilbehør af høj kvalitet, der opfylder EU-direktiv CE EØF 93/42 om medicinske produkter og står for sikkerhed og medicinsk-teknisk ydeevne. Håndtagssystemernes belastningsevne er mere end 20 % højere end det, der kræves for ubegrænset kørestolsbrug (funktionel serie i hvid 120 kg, designstærk serie i krom 130 kg). Sædesystemer, der kan bære belastninger på op til 160 kg, fuldender sortimentet.

 

Oplev ViCare-tilbehøret nu

ViCare Accessoires von Villeroy & Boch