Badeværelsesmøbler af træ

Sådan plejer du dine træmøbler af høj kvalitet.

Badeværelsesmøbler af træ

Badeværelsesmøbler af træ

badeværelsesmøbler er lavet af materialer som forseglet, lakeret træ eller resistente laminater. Træ er et naturprodukt. Afvigelser i farve, struktur, kornethed eller små årringe og mærker er ikke kvalitetsfejl, men et bevis på materialets naturlighed. Ingen møbeloverflader må udsættes for stillestående vand eller langvarig fugt i lang tid. Tør derfor af med en tør klud. Alle overflader er ikke ubetinget UV-resistente. Hvis produkterne udsættes for permanent UV-stråling, kan der forekomme farveændringer. Undgå kontakt med slibende, spidse og skarpe genstande. Kemikalier som hårfarve, afkalker, neglelakfjernere, parfume osv. på møbelfladerne skal straks fjernes.

Korrekt vedligeholdelse af træ


Brug ikke slibende, order soma online syre- eller opløsningsmiddelholdige eller fedtholdige rengøringsmidler! Tør altid efter! Hvis der anvendes rengøringsmiddel, skal du kontrollere etiketten for at sikre, at det anses for sikkert at rengøre materialet. Test rengøringsmidlet på et ikke-synligt område før første brug. Efter hver brug anbefaler vi at skylle eventuelle sæberester bort og tørre overfladen omhyggeligt af med en ren, blød klud. Denne vedligeholdelse bevarer den flotte glans af dit Villeroy & Boch-interiør og forhindrer vandpletter.

Rengøring af specielle overflader

  • Tør badeværelsesmøblerne af med en blød, ren klud, fugtigt med lunkent vand og et mildt rengøringsmiddel (f.eks. fortyndet opvaskemiddel) og med et lidt tryk.
  • Tør spejlflader af med et vaskeskind og lunkent vand. Tør spejlets hjørner tørre.
  • Tør læder og imiteret læder af med en mikrofiberklud og lunkent vand.
  • Tør metaloverflader af med en blød, ren klud, fugtigt med lunkent vand og et mildt rengøringsmiddel (f.eks. fortyndet opvaskemiddel).
  • Rengør komponenter i rustfrit stål med en mikrofiberklud og et ikke-slibende rengøringsmiddel beregnet til rustfrit stål. Sprøjt kluden, tør komponenten af.
  • Naturstenplader er imprægneret og kan rengøres som møbler. Følg de separate instruktioner for marmorplader.
  • Kunstige stenplader kan poleres med poleringsmiddel (for eksempel bilpoleringsmiddel).
  • Brug en blød børste og husholdningsrengøringsmidler.
  • BEMÆRK! Velfungerende ventilation og udluftning af badeværelset er en nødvendighed for at bevare kvaliteten og udseendet af møblerne!

Extra tip:

Elektriske dele i badet må kun rengøres med en tør klud, når delene er slukket. En vigtig bemærkning: Bemærk, som det er tilfældet med alle elektriske apparater, selv for møbler med integrerede lamper eller andre elektriske komponenter, må de ikke komme i kontakt med vand!

Badeværelsesmøbel
Badeværelsesmøbel

Til kollektionsoversigten

Badeværelseskollektioner
Badeværelseskollektioner
Badeværelsesarmaturer
Badeværelsesarmaturer

Til kollektionsoversigten

Anvisninger til vedligeholdelse
Anvisninger til vedligeholdelse