Gode råd til vedligeholdelse af CeramicPlus

Mere renlighed – mere tid til livskvalitet

CeramicPlus

I mere end ti år har CeramicPlus – den pletbestandige overflade til keramik – gjort det lettere for millioner af kunder at rengøre badeværelset. Den innovative efterbehandlingsproces gør, at dråber på overfladen straks trækker sig sammen i vandperler, hvori snavs og kalk opløses, og derefter løber vandperlerne ganske enkelt ned i afløbet. CeramicPlus: den rene fornøjelse.

Fremragende produkter har brug for fremragende efterbehandling: CeramicPlus

Konventionel keramik

Konventionel keramik

CeramicPlus

Optimeret CeramicPlus-belægning

Bedste kvalitet med nem vedligeholdelse

  • Ridsebestandige og holdbare overflader
  • Hygiejnisk og rent
  • Meget vedligeholdelsesvenlig og nem at rengøre
  • Resistent over for alkalier og syrer
  • Høje kvalitetsstandarder for de anvendte materialer

Keramik med ekstra fordele for dig

<br/>• Holdbarhed<br/>• Ridsefast<br/>• Hygiejne<br/>•Syre- og alkaliresistent Uanset om det drejer sig om håndvask, toilet eller bidet, er det sjovt og nemt at vedligeholde de eksklusive og vedligeholdelsesvenlige produkter fra Villeroy & Boch.

Så vedligeholdelsesvenlig er CeramicPlus

Til daglig vedligeholdelse anbefaler vi at bruge en blød, ikke-ridsende svamp eller klud. Hvis du vil bruge en rengøringsmiddel, er det bedst at bruge en kommercielt tilgængelig universalrengøringsmiddel og ikke aggressive, slibende og miljøskadelige rengøringsmidler. Dine fordele: Takket være de bekvemme vedligeholdelsesegenskaber ved CeramicPlus kan du opnå frisk renlighed og optimal hygiejne selv uden aggressive rengøringsmidler. Til særlig genstridig tilsmudsning anbefaler vi generelt brug af milde rengøringsmidler til badeværelset eller milde universalrengøringsmidler. Hvis der er stærkere forurening, kan du lade rengøringsmidlet eller kalkrensen virke natten over. Geler og skumrens er særligt velegnede, fordi de klæber godt til skrå overflader. Alternativt: Læg en klud gennemblødt med rengøringsmiddel på det snavsede område. CeramicPlus er resistent over for alle syrer og alkalier, der findes i husholdningsprodukter (herunder kosmetiske og medicinske produkter, der indeholder ingredienser som opløsningsmidler, alkohol, acetone). Som det er tilfældet med alle keramiske overflader, bliver CeramicPlus beskadiget, når de behandles permanent med følgende midler: skurepulver, stærkt koncentrerede afløbsrengøringsmidler, armatur- og stålrensemidler eller klorholdige blegemidler.

CeramicPlus

Mere om denne innovation

CeramicPlus
Badeværelseskollektioner
Badeværelsesserier
Badeværelsesmøbel
Badeværelsesmøbler

Til produktoversigten