Online 3D-badeværelsesplanlægger

Planlæg dit badeværelse hjemmefra

badeværelsesdesign

Sådan planlægger du dit badeværelse korrekt

Trin 1 Planlægning af badeværelset: Grundplanen

Skab dit egen individuelle rums struktur.

Trin 1
Trin 2 Planlægning af badeværelset: Bygningsmæssige forudsætninger

Tilføj vinduer, døre og tilslutninger.

Trin 2
Trin 3 Planlægning af badeværelset: Planlægningen

Planlæg dit badeværelse efter dine ønsker.

Trin 3
Trin 4 Planlægning af badeværelset: Dit badeværelsesdesign

Få dit drømmedesign til badeværelset tilsendt.

Trin 4
Trin 5 Planlægning af badeværelset: Forhandlersøgning

Kontakt en forhandler i nærheden af dig.

Trin 5

1. Grundplanen

Brug de standard rumformer, vi har foruddefineret, til at skabe en overskuelig grundplan ud fra dimensionerne på dit eget badeværelse. Hvis dit badeværelse ikke overholder de angivne standardformer, kan du bruge indstillingen "FRITEGNING" til at justere grundplanen individuelt. 

Trin 1 Planlægning af badeværelset: Grundplanen

2. Bygningsmæssige forudsætninger

For at sikre, at dit design kan lade sig gøre i virkelighedens verden, er det andet trin at nemt indsætte de eksisterende vinduer og døre og tilslutninger. 3D-badeværelsesplanlæggeren vil tage højde for disse i din videre planlægning, så du kan designe dit badeværelse frit uden uønskede overraskelser, når planerne skal realiseres.

Trin 2 Planlægning af badeværelset: Bygningsmæssige forudsætninger

3. Planlægningen

Vælg unikke Villeroy & Boch-produkter fra forskellige kollektioner, og placer dem på de ønskede steder i din grundplan. Hvis placeringen ikke er mulig på grund af bygningsmæssige behov eller begræsninger, vil badeværelsesplanlæggeren vise dig dette med det samme. Takket være de forskellige vinkler og perspektiver kan du skræddersy de enkelte produkter til hinanden og se dine design når som helst i den overskuelige 3D-visning.

Trin 3 Planlægning af badeværelset: Planlægningen

4. Dit badeværelsesdesign

Når du er færdig med planlægningen af dit badeværelse, kan du få dit design og alle de produktinformationer, der er vigtige for dig, samt andre planlægningsmuligheder tilsendt i et praktisk PDF-format. For at gøre dette skal du blot indtaste fornavn, efternavn og e-mailadresse i de relevante felter, og efter kort tid vil du have alle de oplysninger, du har brug for til at gøre dit drømmebadeværelse til virkelighed.

Trin 4 Planlægning af badeværelset: Dit personlige badeværelsesdesign

5. Forhandlersøgning

Hvis du vil finde en forhandler i nærheden af dig, skal du blot indtaste dit telefonnummer i det relevante felt og vælge den ønskede forhandler fra listen. Forhandleren vil derefter kontakte dig og give dig kompetent og rådgivende støtte i den videre planlægning af dit badeværelse.

Trin 5 Planlægning af badeværelset: Forhandlersøgning

Planlægningsskabeloner til badeværelsesplanlæggeren

Gå på opdagelse i vores design skabt af udvalgte badeeksperter i vores badeværelsesplanlægger. Start planlægningsskabelonerne med et enkelt klik, og tilpas derefter nemt og hurtigt badeværelset til dine individuelle ønsker og behov i vores gratis 3D-badeværelsesplanlægger.

Designskabelon til lille badeværelse med brusebad

Planlæg et lille badeværelse med brusebad

Med de innovative udstyrskomponenter fra Villeroy & Boch kan du gøre endda et lille badeværelse til en smagfuldt møbleret oase af velvære. For eksempel kan du opleve unikke afslappende øjeblikke af velvære i vores gulv til loft-hjørnebrusekabine med regnbruser. En smal håndvask sammen med et kompakt toilet og et pladsbesparende underskab til håndvasken sikrer større komfort og tilstrækkelig bevægelsesfrihed i et lille rum. 3D-planlæggeren hjælper dig med at få en konkret ide om dit drømmebadeværelse.

Start planlægningsskabelonen

Designskabelon til lille badeværelse med badekar

Planlæg et lille badeværelse med badekar

Når du planlægger dit individuelt designede wellness-badeværelse, kan du give din kreativitet frie tøjler. Bliv inspireret af de blidt boblende indendørs boblebade, regnbruser, elegante håndvaske og tilbehør af høj kvalitet samt smagfuldt tilbehør, og planlæg dit eget personlige drømmebadeværelse trin for trin med spændende indretningsidéer.

Start planlægningsskabelonen

Designskabelon til wellness-badeværelse

Planlæg wellness-badeværelse

Når du planlægger dit individuelt designede wellness-badeværelse, kan du give din kreativitet frie tøjler. Bliv inspireret af de blidt boblende indendørs boblebade, regnbruser, elegante håndvaske og tilbehør af høj kvalitet samt smagfuldt tilbehør, og planlæg dit eget personlige drømmebadeværelse trin for trin.

Start planlægningsskabelonen

Designskabelon til gæstebadeværelse

Planlæg gæstebadeværelse

Planlægning af et gæstebadeværelse er en udfordring, især på grund af dets normalt lille størrelse, og især hvis dine ideer rækker ud over et simpelt gæstetoilet. For at gøre perfekt brug af disse kan du f.eks. vælge et praktisk kompakt toilet eller smalle håndvaske, når du skal indrette badeværelset. En pladsoptimerende brusekabine fuldender dit fuldt udstyrede gæstebadeværelse.

Start planlægningsskabelonen

Planlæg dit drømmebadeværelse med den online badeværelsesplanlægger

Et smagfuldt designet badeværelse er den personlige oase af velvære i dine egne fire vægge – et tilflugtssted, hvor du kan slappe af og lade op i fred. Nyd denne stigning i livskvaliteten i dit eget hjem, uanset om du planlægger nybygning eller renovering.

Med den online badeværelsesplanlægger kan du planlægge og designe dit badeværelse virtuelt efter dine ønsker og krav med blot nogle få trin.

Se video

Tjekliste til din badeværelsesplanlægning

Tjekliste til planlægning af dit Villeroy & Boch-badeværelse

Vil du planlægge dit drømmebadeværelse sammen med en af vores autoriserede forhandlere? Vi anbefaler, at du udfylder vores tjekliste med de vigtigste data om de rumlige forhold og dine individuelle ønsker og ideer til dit nye drømmebadeværelse, så du kan begynde konsultationen bedst muligt forberedt. Så har du alle de oplysninger, du har brug for til 3D-badeværelsesplanlægningen, ved hånden, og forhandleren kan begynde med det samme. Samtidig vil de enkelte punkter give dig mulighed for igen at reflektere over, hvilke kriterier der ligger dig særligt på sinde, når du designer dit nye badeværelse. Måske vil vores badeværelsesplanlægger endda give dig en idé eller to til dit nye badeværelse.

Den gratis tjekliste som PDF:

Download tjekliste

Før du planlægger badeværelset

Hvis dit nye badeværelse skal leve op til alle dine ønsker, både visuelt og funktionelt, bør du forinden overveje et par væsentlige punkter og præcisere visse grundlæggende betingelser.

Vær opmærksom på bygningsmæssige særpræg

Hvert badeværelse har bygningsmæssige særpræg, der er vigtige for den konkrete planlægning af rummet. Hvis vand- og spildevandsforsyningsledningerne allerede er på plads, kan placeringen af håndvask, badekar og brusebad normalt kun ændres i begrænset omfang. Som en del af planlægningsprocessen kan du konsultere en Villeroy & Boch-specialist for at afklare, hvor mange tilslutninger og hvilket udvidelsesarbejde der kræves. Der er også begrænsninger fra taghældninger, som har en betydelig indvirkning på badeværelset, og som bør tages i betragtning ved 3D-badeværelsesplanlægningen. Ved renovering skal du også være opmærksom på, om de valgte produkter kan komme gennem den eksisterende dør.

Tænk også på de nærliggende værelser

En tændt bruser, badevand i afløbet eller toilettet, der skylles ud – ingen lyd kan helt undgås i badeværelset. For ikke at disse lyde skal genere de tilstødende værelser, anbefaler vi et grundigt gennemtænkt arrangement af de individuelle komponenter på badeværelset. Direkte væg-til-væg-kontakt med VVS-elementer bør så vidt muligt undgås. Hvis brusebad og toilet installeres mod ydervæggene, er støjoverførslen betydeligt mindre. Medtænk også tilstrækkelig ventilation af badeværelset i dine planer. I rum uden vinduer er et ventilationssystem fordelagtigt for at fjerne fugt og lugt.

Vær opmærksom på bevægelsesområdet og badeværelsets størrelse

For at du kan føle dig helt komfortabel i dit drømmebadeværelse, skal du have tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Især hvis du har et lille badeværelse, må du ikke glemme plads til at bevæge sig. Ideelt skal der være en minimumsafstand på 120 x 120 cm mellem sanitetselementerne. Hvis du vælger en brusekabine uden dør, skal du også sørge for tilstrækkelig plads til at undgå sprøjtevand. Vi kan i den forbindelse tippe dig om en indretningsdetalje, nemlig at halvhøjde skillevægge, der adskiller toilettet fra resten af rummet, bliver stadig mere populære. Om nødvendigt skal du også planlægge en ekstra plads til dette i dit badeværelsesdesign. Med vores badeværelsesplanlægger har du mulighed for at tage et kig på forskellige typer badeværelsesdesign på forhånd.

Hvad vil du gerne have på dit badeværelse?

Din oase af velvære skal passe bedst til dine behov og ønsker. Overvej derfor på forhånd, hvilke udstyrselementer der er afgørende for dig. Vil du have både badekar og brusebad, eller er et af dem nok? Skal der monteres et bidet eller et urinal ved siden af toilettet? Hvilke elektriske apparater vil du gerne bruge på dit badeværelse? Hvis du også vil placere en vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset, skal du sørge for, at der er nok stikkontakter ved siden af vandtilslutningerne. En tilstrækkelig strømforsyning spiller også en vigtig rolle i et sammenhængende belysningskoncept.

Tips og tricks til dit badeværelsesplanlægning

Dit drømmebadeværelse skal være et vellykket samspil af stilfuldt design og praktisk brug. Nedenfor har vi samlet de tips og tricks, du bør overveje under planlægningen.

Hvor mange kommer til at benytte badeværelset?

Et familiebadeværelse har andre krav end et gæstebadeværelse. Tænk derfor over, hvor mange mennesker der vil bruge badeværelset nu og i fremtiden. For eksempel er en dobbelt håndvask den perfekte løsning, hvis to familiemedlemmer ønsker at børste tænder på samme tid om morgenen. Hvis du har børn, gør vedligeholdelsesvenlige materialer det hele meget nemmere. Fliser er meget lettere og hurtigere at rengøre end en væg beklædt med træ eller tapet. Villeroy & Boch CeramicPlus-overfladebehandling letter også rengøringen af keramiske overflader. Derudover bør du overveje, hvor meget opbevaringsplads du har brug for, når du skal vælge badeværelsesmøbler.

Vil du gerne planlægge et badeværelse med øget tilgængelighed?

Når du planlægger nybyggeri eller renovering af badeværelset er spørgsmålet om øget tilgængelighed også relevant. For at opnå en passende komfortoptimering skal der være tilstrækkelig plads til at sikre ubesværet adgang til alle relevante genstande. For eksempel er en tærskelfri indgangsdør og brusekabine væsentlige komponenter i et badeværelse med øget tilgængelighed. Der bør også tages hensyn til individuelle monteringshøjder og udvidede funktioner for de enkelte udstyrskomponenter. Praktiske supplerende produkter, såsom ekstra håndgreb og lister i badekarret eller brusebadet, skal tænkes ind allerede under indretningen af badeværelset.

Læg dig fast på din stil

Redesignet af dit badeværelse giver dig mulighed for at implementere en helt ny stil. Derfor bør du overveje, hvilket design der er bedst i harmoni med dine ønsker og idéer, før du begynder at planlægge. Skal det være mere tidløst klassisk eller ekstravagant og luksuriøst? Foretrækker du den landlige eller den urbane stil? Er rene linjer vigtige for dig, eller elsker du runde former? Find forslag på vores inspirationssider, og prøv hvordan de enkelte komponenter fungerer for netop dit badeværelse vores online badeværelsesplanlægger.

Optik og funktion i samspil

Når du vælger indretningselementer, skal du foruden design være opmærksom på anvendeligheden af individuelle udstyrselementer. For at kunne rumme alle produkter til personlig pleje på en velorganiseret måde, skal du sørge for at medtage tilstrækkeligt med skabe, afsætningspladser og hylder. Hvis du har begrænset plads til dit nye drømmebadeværelse, er høje skabe og underskabe ideelle. Disse praktiske møbler viser sig at være et rigtigt opbevaringsmirakel og optager lidt plads. Store håndvaske tilbyder desuden en velkommen komfort til daglig brug.

Skab det rigtige lys til badeværelset

En kombination af forskellige lyskilder en god måde til at belyse dit drømmebadeværelse effektivt. Du kan f.eks. bruge justerbare forsænkede spotlights til at skabe en grundlæggende lyskilde, samtidig med at enkelte objekter indsættes efter ønske og behov. Spejlbelysning giver dig den lysstyrke, du har brug for til daglige plejeritualer og selvforkælelse. Når du vælger belysningsenheder, skal du være opmærksom på de forskellige effekter af koldt og varmt lys. Farvet lys giver også stemningseffekter. For eksempel har blåt lys en afslappende effekt, mens orange lys spreder en hyggelig varme.

Bestseller-badeværelseskollektioner

Teaserbillede for Kollektion Subway 2.0

Subway 2.0

Subway 2.0-kollektionen imponerer med en stilren designkerne og et stort udvalg af modeller. Takket være det klart definerede formsprog og præcise linjer udstråler de enkelte produkter en uforlignelig harmoni.

Planlæg et badeværelse med Subway 2.0-kollektionen

Teaserbillede for Kollektion Finion

Finion

Med Finion-kollektionen får du æstetik i sin mest luksuriøse form. Konceptet om stilrent design og præcist forarbejdede materialer har resulteret i produkter af høj kvalitet, der udstråler personlighed og lover den højeste livskvalitet.

Planlæg et badeværelse med Finion-kollektionen

Teaserbillede for Kollektion Architectura

Architectura

Architectura-systemkollektionen opfylder de højeste standarder for design og komfort. Særligt imponerende er de kantløse, ultra-flade brusekar, som er perfekte til tidssvarende og moderne badeværelsesudstyr.

Planlæg et badeværelse med Architectura-kollektionen

Teaserbillede for Kollektion Venticello

Venticello

Med Venticello udgør en perfekt symbiose af førsteklasses design og sofistikeret funktionalitet. Både de keramiske produkter og badeværelsesmøblerne imponerer med deres vægtløse skønhed og tilbyder samtidig et højt niveau af praktisk brug i badeværelsesdesignet.

Planlæg et badeværelse med Venticello-kollektionen

Service

Ofte stille spørgsmål til badeværelsesplanlæggeren

Hvordan opretter jeg rummets form i den online badeværelsesplanlægger?

For at skabe en individuel form af rummet skal du under det første trin "Start" vælge "Fritegning" under rumformerne. Der vises et gitter, hvor du frit kan tegne rummet: Klik på startpunktet og træk og slip linjen i den ønskede retning. Så snart du slipper linjen, oprettes væggen. Gentag, til du når tilbage til startpunktet.

Hvordan justerer jeg badeværelsets størrelse i badeværelsesplanlæggeren?


Du kan også ændre størrelsen på badeværelset, når du har placeret genstande i rummet – de bevares, når du ændrer rummets størrelse.

Hvordan planlægger jeg rumelementer, såsom vinduer og døre, i mit badeværelse?

Rumelementer kan tilføjes til dit badeværelse i andet trin "Rum" under "Udstyr". For at gøre dette skal du klikke på en kategori i menuen til venstre og vælge et rumelement: Du kan trække og slippe det til det ønskede sted på dit badeværelse. Du kan også til enhver tid trække og slippe et element, som du allerede har placeret.

Hvordan indsætter jeg en forvæg i mit badeværelse?

Når du har bestemt formen på rummet, kan du tilføje forskellige forvægge til dit badeværelse i andet trin "Rum" under "Udstyr". For at gøre dette skal du klikke på "Vægge" i menuen til venstre og vælge en af forvæggene. Træk og slip for at placere den på en eksisterende væg på dit badeværelse. Du kan til enhver tid vælge og flytte en allerede placeret forvæg.

Hvordan ændrer jeg farve/fliser på gulvet eller væggene i mit badeværelse?

Du kan designe gulv eller vægge samt andre rumelementer i dit bad med forskellige farver og fliser. I andet trin "Rum" under "Farver" kan du vælge det ønskede rumelement fra menuen til venstre. Alternativt kan du blot vælge det ønskede element i rummet. Nu kan du vælge den ønskede farve eller Villeroy & Boch-flise ved at klikke på den forudindstillede farve.

Hvordan kan jeg gemme mit badeværelsesdesign fortsætte senere?

Du kan til enhver tid gemme dit badeværelsesdesign og fortsætte på et senere tidspunkt ved at klikke på Fuldfør design i trin fire. Når du har udfyldt kontaktformularen, får du tilsendt et link til din individuelle planlægning samt en PDF med grundplan, 3D-visning og varestykliste. Dit design gemmes nu permanent, og du kan til enhver tid få adgang til det og redigere det.

Oversigt over de vigtigste funktioner til dit badeværelsesdesign

Ideel planlægningsfrihed

 • Planlægning med de rigtige dimensioner i grundplanen
 • Vælg eller opret en foruddefineret rumform
 • Design og planlægning af badeværelset i 3D-visning
 • Koncepter med forvægge, vand- og elektricitetstilslutning
 • Yderligere behandling af badeværelsesplanlægningsprojektet på et senere tidspunkt

En bred vifte af planlægningsmuligheder for dit badeværelse

 • Mere end 60 rumelementer såsom døre, vinduer og forvægge
 • Farvetilpasning og konfiguration af individuelle komponenter
 • Gulve, vægge og forvægge kan belægges individuelt med fliser

Villeroy & Bochs store udvalg

 • Unikt udvalg af over 15 Villeroy & Boch-kollektioner og mere end 800 Villeroy & Boch-produkter: Sanitetsartikler, badekar, brusebunde, badeværelsesmøbler og fliser
 • Farvetilpasning af møbler, mens du planlægger badeværelset
 • Åbning af skuffer, skabslåger og toiletsæder på udvalgte emner
 • Direkte produktsøgning i badeværelsesplanlæggeren

Dit koncept vist i forskellige formater

 • Tilsendt grundplan, 3D-visning og varestykliste
 • Oplev dit badeværelsesdesign med virtual reality-visningen og det gratis VR Cardboard


Planlæg dit badeværelse nu

Kundeudsagn

Daniela Uhrich fra Lady Blog

Daniela Uhrich, Lady Blog: www.lady-blog.de

"Villeroy & Bochs 3D-badeværelsesplanlægger er en af de bedste på markedet. Fordelen ved Villeroy & Bochs badeværelsesplanlægger er, at du ikke behøver at downloade software. Planlægningen foregår online og er både overskuelig og intuitiv. Indlæsningstiderne er korte, og hvis du ved et uheld kommer til at lukke browseren, gemmes dit design. Jeg synes, det er en ekstra god service, at man kan få resultatet tilsendt som PDF og visualisere det med VR Cardboard."

Ira Hachmann, Designdots: www.designdots.de

Ira Hachmann fra Designdots

Talrige udmærkelser, ganske enkelt fremragende

Villeroy & Boch repræsenterer en perfekt kombination af funktionalitet, komfort og design. Talrige Villeroy & Boch-kollektioner og -produkter er allerede blevet tildelt designpriser.